آموزش پایه ی میل بافی
مدرس : حریر رئوف | اینستاگرام : _zheriko_
به فصل سرما که نزدیک میشیم خیلی هامون دوست داریم دست به کاموا بشیم و ببافیم،حالا این وسط یه عده تصمیم میگیرن با قلاب ببافن و یه عده ی دیگه با میل و احتمالا اکثرا با من موافق باشید که شال و کلاهی که با میل بافته بشه یه چیز دیگه ست!
بافتن با دومیل رو شاید خیلی هامون تجربه کرده باشیم یا حداقل دیده باشیم که یکی از نزدیکامونم با میل داره یه چیزی رو میبافه و به همین دلیل چیز غریبه ای برامون نیست ولی اگه تا حالا برخوردی با میل نداشتید و حالا دوست دارید یادش بگیرید اینو بدونید که خیلی کار راحتیه بخصوص اگه کسی که ازش یاد میگیرید این قدرت رو داشته باشه که به واضح ترین شکل ممکن بهتون یاد بده و اون آموزش کاملا به زبان فارسی باشه.
و حالا ما اینجا حریر رئوف عزیز رو داریم که با قدرت بیان عالی و تسلط خوبی که توی آموزش داره اومده میل بافی رو بهمون یاد بده.
آموزش بافت دومیل مناسب افراد مبتدی
این اولین آموزش از مجموعه آموزش های بافت دومیل این سایته و توی این ویدیو قراره با نکات اولیه ی بافت دومیل آشنا بشیم پس اگه مبتدی هستید و تا حالا دست به میل نشدید این آموزش رایگان بافت با دومیل مناسب شماست.
بعد از این قراره کم کم با آموزش های حریر رئوف عزیز انواع بافت با دومیل رو یاد بگیریم،مثل بافت کلاه و شالگردن و لباس و خیلی از بافت های دیگه، و تمام آموزش های آینده قراره به راحت ترین شکل ممکنه باشه تا افراد مبتدی هم بتونن همزمان این بافت ها رو ببافن.
خب بریم سراغ اصل مطلب،این مجموعه آموزش چهار قسمتی حاوی چه مطالبیه؟
قسمت اول: آشنایی با انواع میل و کاموا:
وقتی میخوایم تازه بافتن رو شروع کنیم اولین سوالی که توی ذهنمون شکل میگیره اینه که در کل چند مدل میل و کاموا داریم و کدوم یکی مناسب بافت ماست،پس حتما این ویدیو رو ببینید تا به این سوالتون جواب داده بشه و با آگاهی خرید کنید.
فیلم آموزش قسمت اول:
قسمت دوم:آموزش سر انداختن دانه،آموزش بافت زیر و رو و آموزش بافت ژوته:
سر انداختن دونه ها
اولین چیزی که برای دومیل بافی باید یاد بگیریم اینه که چجوری دونه هامونو سر بندازیم و استارت شروع بافت رو بزنیم.
بافت “زیر” و “رو”
بعد از سر انداختن دونه ها میریم سراغ پایه ترین و ابتدایی ترین بافت یعنی بافت “زیر” و “رو” . و در ادامه متوجه میشیم که چرا به این بافت میگیم بافت پایه.
بافت ژوته
مورد بعدی که توی قسمت دوم یاد میگیریم بافت ژوته ست: ژوته ی باز و ژوته ی بسته.با استفاده از بافت ژوته به بافتمون دونه اضافه میکنیم.
فیلم آموزش قسمت دوم:
قسمت سوم: آموزش بافت رکن یا، آموزش ساده بافی و آموزش کشباف یک در یک:
بافت رکن یا ابری
توی بافت رکن همه ی رج ها و همه ی دونه ها رو یا به “زیر” و یا به “رو” میبافیم،توی این بافت پشت و روی کار شبیه به هم میشه.
ساده بافی
برای ساده بافی یک رج رو “رو” و رج بعد رو “زیر” میبافیم.
کشباف یک در یک
و در آخر این ویدیو کشباف یک در یک یا کشباف یه دونه ای رو داریم که از این بافت خیلی جاها مثل لبه ی کلاه و لباس استفاده میشه.
فیلم آموزش قسمت سوم:
قسمت چهارم:آموزش بافت کشباف دو در دو، آموزش کور کردن و آموزش محاسبه تعداد دونه ها:
کشبافت دو در دو یا کشبافت دوتایی
این بافت هم مثل کشبافت یک در یک کشسانی زیادی داره و برای لبه ی لباس و کلاه و خیلی جاهای دیگه کاربرد داره.
کور کردن
برای تموم کردن بافت نیازه که اونو کور کنیم،کور کردن روش های متنوعی داره که اینجا ساده ترین و پایه ترینش رو یاد میگیریم.
برای شروع بافت چندتا دونه باید سر بندازیم؟
از اونجایی که نمیشه برای هر بافت یک نسخه ی ثابت پیچید و گفت همه باید یه تعداد مشخصی دونه سر بندازن باید یاد بگیریم چجوری حساب و کتاب کنیم تا تعداد دونه های مناسب خودمون رو به دست بیاریم.
فیلم آموزش قسمت چهارم:
خب این ویدیوها رو ببینید و مثل حریر عزیز سعی کنید تیکه های کوچیکی از هر بافت رو برای تمرین ببافید تا دستتون راه بیفته و بعدش میریم سراغ بافت های جذابی که با استفاده از این آموزش ها میتونیم ببافیم.
دستون درد نکنه دختر عزیزم حریر جون. چقدر قشنگ اموزش می دین. عالی عزیزم .موفق باشین. من بافتن بلدم ولی ازبعضی نکات شما خیلی استفاده کردم. خداحفظتون کنه. خیییلی قشنگ اموزش می دین.